KARABÜK / MERKEZ - Öğlebeli Şehit Nazif Topsakal İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliğimizi okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik.

2024 - 2025 Okul Kıyafet Değişikliği Kararımız

Nis

Karabük Belediyesi Bilim ve İnnovasyon Merkezini ziyaret ettik.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan program ile  ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 'Ü VE TÜM KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANDIK.

Mrt

OKULUMUZDA DEPREM ANI VE TAHLİYE TATBİKATI AŞAMALI ÖĞRENCİLERİMİZE ANLATILMIŞ.6 MART 2024 SAAT 12.20 DE ÖĞRENCİLERİMİZİN HABERİ OLMAKSIZIN TATBİKAT YAPILMIŞTIR.

Mrt

EĞİTİM KENTİ KARABÜK PROJESİ KAPSAMINDA EĞİTİM PAYDAŞLARININ EĞİTİMİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE İLK YARDIM İLE İLGİLİ UYGULAMALI BİLGİLENDİRMELER YAPILDI.

Mrt

Eğitim Kenti Karabük Projesi kapsamında Bir Büyüğüm ile Sabah Sporu Yapıyorum Etkinliği gerçekleştirdik.

Mrt

"Eğitim Kenti Karabük" Okuyorum Öğreniyorum projesi kapsamında okulumuzda etkinlik yapılmıştır.

Mrt

"Eğitim Kenti Karabük" Değerlerim projesi kapsamında okulumuzda etkinlik yapılmıştır.

Mrt

"Eğitim Kenti Karabük" projesi kapsamında Yabancı Dil Karabük'e Yabancı Değil alt dalında okulumuzda etkinlik yapılmıştır.

Mrt

"Eğitim Kenti Karabük" Akademik Başarıyı Arttırma projesi kapsamında okulumuzda etkinlik yapılmıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. dönem sonu son hafta faaliyetleri kapsamında okulumuzda etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Ara

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından ilimizde demiryollarına yakın ilkokullarda gerçekleştirilecek olan "Hemzemin Geçitlerde Emniyet Farkındalığı Projesi" kapsamında okulumuz öğrencilerine yönelik eğitim, 11/12/2023 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Etinliğimizi okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirdik.

Kas

10 Kasım Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85. ölüm yıldönümü dolayısıyla okulumuz çok amaçlı salonunda Anma Programı gerçekleştirdik.