KARABÜK / MERKEZ - Öğlebeli Şehit Nazif Topsakal İlkokulu

Fatih YAŞAR - Okul Müdürü

1983 yılında Karabük´te doğdu. İlk ve ortaokulu Karabük´te okuduktan sonra, Bartın Amasra Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Resepsiyon(Ön Büro) bölümünü bitirdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu´nu kazanıp, orada iki yıl okuduktan sonra Üniversite içi Yatay Geçiş yaparak, aynı üniversitenin Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Programına geçiş yaptı ve 2008 yılında üniversiteden mezun oldu. Kastamonu Araç ilçesinde 4 yıl ve ardından İnebolu ilçesinde 5 yıl görev yaptıktan sonra 2019 yılı il dışı yer değiştirme ile Karabük Ortaokuluna tayin oldu. 2020 yılı yöneticilik sınavı puanı ile okulumuza müdür olarak atandı ve 01.09.2020 tarihinde okulumuzda Müdür olarak göreve başladı. Evli ve bir çocuk babasıdır.